OFERTA Centrului de Formare Continuă și Leadership SEMESTRUL 2, 2023

Dragi prieteni,
profesori, manageri, lideri,
tineri și adulți!

Suntem încântați să vă prezentăm oferta Centrului de Formare Continuă și Leadership, UPS „Ion Creangă”, pentru semestrul 2, 2023. Ne-am angajat să Vă sprijinim în dezvoltarea continuă personală și profesională, pentru a vă ajuta să excelați în carieră și să deveniți lideri de succes în domeniul vostru.

CFCL este alături de Dvs. prin programele de recalificare, perfecționare sau specializare profesională; module tematice, workshopuri, ateliere adaptate nevoilor; oportunități flexibile de învățarea formală, nonformală, informală, offline și/sau online; dar și serviciile de expertiză și consultanță.

ÎN SEMESTRUL  2 (AUGUST- DECEMBRIE 2023) CFCL PROPUNE:

­Ce ne diferențiază?

VARIAȚIE EXTINSĂ A PROGRAMELOR

Oferim o gamă diversificată de programe de formare continuă destinată profesorilor: didactică, pedagogie, psihopedagogie, psihologie, management educațional, dezvoltare personală, leadership și mentorare etc. (Vezi Catalogul Ofertei CFCL)

FORMATORI EXPERȚI

Avem o echipă extraordinară de formatori recunoscuți, cu experiențe practice relevante,  profesioniști, pasionați și  entuziasmați, oferindu-vă instrumentele și strategiile necesare pentru a vă perfecționa abilitățile și a excela profesional. (https://cfcl.upsc.md/)

METODE DE ÎNVĂȚARE INOVATOARE

În cadrul cursurilor noastre adoptăm o abordare interactivă și practică, diversificăm formele de organizare, activități de grup, studii de caz, jocuri de rol, simulări ș.a., pentru a vă ajuta să vă aplicați cunoștințele într-un mod eficient, practic, să dobândiți încredere în abilitățile voastre.

FLEXIBILITATEA PROGRAMELOR

Înțelegem că timpul este prețios, așa că oferim atât programe intensive pe termen scurt (1-10 credite), cât și programe extinse (20-60-… de credite) care se desfășoară pe parcursul mai multor luni. Așadar, puteți alege programul care se potrivește cel mai bine nevoilor și agendei Dvs.

NETWORKING ȘI COLABORARE

Participând la activitățile noastre, deveniți parte a comunității noastre educaționale, aveți oportunitatea de a întâlni și de a colabora cu profesioniști din diverse domenii, îmbogățindu-vă rețeaua de contacte și creând oportunități de colaborare pe termen lung.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul  de telefon (+373) 22 400 700, or scrie la adresa de email: cfcl@upsc.md, deși suntem mereu bucuroși să Vă avem oaspeți la sediul CFCL, str. Doina 104.

Împreună construim un viitor promițător!