Angajații Centrului de Formare Continuă și Leadership al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, beneficiari ai Programului de dezvoltare a capacităților CFCL în scopul dezvoltării competenței de comunicare în limbi străine a formatorilor, care au susținut examenul de evaluare a competenței de comunicare în limba engleză (nivel A1), au obținut certificate de abilități lingvistice.
În acest context, Corpul Păcii în Moldova a invitat participanții la program să ia parte la festivitatea de înmânare a certificatelor și de marcare a succeselor. Evenimentul, care a devenit motiv de sărbătorire a competențelor lingvistice acumulate și a angajamentului, eforturilor considerabile depuse, a fost organizat în incinta Orange Digital Center al UPSC.
Reprezentanții Corpului Păcii în Moldova și-au exprimat profunda apreciere pentru angajamentul și dedicația administrației UPSC și CFCL de a susține dezvoltarea abilităților lingvistice ale angajaților săi. Au mulțumit pentru sprijinul acordat, pentru mediul încurajator creat și pentru solidaritate.
Pentru că educația este un dar și, în același timp, o investiție în propriul vostru viitor, deținătorii de certificate au mulțumit pentru oportunitatea de a studia gratuit limba engleză, pentru experiența valoroasă și benefică.
Dragi colegi, aducem recunoaștere și aplauze pentru fiecare reușită, fiecare examen depășit și pentru determinarea de a vă dezvolta abilitățile lingvistice. Certificatul pe care l-ați obținut nu este doar un document oficial, ci și un simbol al perseverenței voastre și al angajamentului față de excelența în învățare. Este dovada că ați depășit obstacole, ați înfruntat provocări și ați ajuns la un moment de triumf. Vă felicităm pentru realizările excepționale și vă încurajăm să vă bucurați de acest moment de glorie.
Amintim, programul este o finalitate a Memorandumului de înțelegere semnat între Centrul de Formare Continuă și Leadership al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și Corpul Păcii privind acordul de colaborare în cadrul Proiectului „Comunități de bune practici în educație”, implementat de Corpul Păcii din Moldova, cu sprijinul financiar al USAID.





